Терапии за тяло

  1. Терапия с вулканични и морски камъни – напъло пречистваща, реминерализираща и релаксираща терапия. Ексфолиацията и склупториращите техники се извършват с вулканични и морски камъни с гладки и спираловидни движения. Процедурата mer&sense се препоръчва за клиенти, подложени на постоянно напрежение и стрес. Погълнете силата на вулкана и морето!
  2. Обвиване с водорасли – релаксираща процедура за тяло с микронизирани морски водорасли за интензивен реминерализиращ и детоксикиращ ефект. Идеална терапия за отстраняване на мускулни болки и дискомфорт!
  3. Антицелулитна и стягаща терапия.  Луксозна антицелулитна и стягаща грижа с шоколад и джинджифил. Изключително ефикасна терапия за моделиране на силуета с двойно действие – отслабване и стягане. Резултатът е активна липолиза, регенерация на еластиновата и колагеновата тъкан,тонизирана кожа и интензивна релаксация.Влезте във форма и върнете самочувствието!
  4. Масажи – класически; лечебен; спортен; релаксиращ; масаж със зехтин; масаж с билкови топки; рефлексотерапия на краката.